Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Στην Άρτα την Κυριακή η ομιλία του Κ. Καραμανλή

......................................
Επίσκεψη - «αστραπή» θα κάνει την Κυριακή σε Άρτα και Πρέβεζα ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Η επίσκεψη γίνεται στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, ενώ ο κ. Καραμανλής θα αναφερθεί και σε θέματα της Ηπείρου.
.
Το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα σφιχτό, αφού η επίσκεψη θα είναι ολιγόωρη και αμέσως μετά το τέλος της θα επιστρέψει στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
Ο Πρωθυπουργός θα φθάσει στις 6 το απόγευμα στο Άκτιο αεροπορικώς. Στις 6.15 μ.μ. θα επισκεφθεί το Πάρκο Πυροβολικού στην Πρέβεζα και θα επιθεωρήσει την ανάπλαση της περιμετρικής τάφρου της πόλης. Κατόπιν (6.30 μ.μ.) θα μεταβεί στην Αρχαία Νικόπολη, η οποία θα αναδειχθεί, ως γνωστόν, σε Αρχαιολογικό Πάρκο. (Μάλιστα, για το θέμα αυτό θα υπάρξει πρόταση για ένταξή του στο Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, με προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων ευρώ).
Ο Κώστας Καραμανλής στις 7.30μ.μ. θα επισκεφθεί το εργοτάξιο στην παράκαμψη της Άρτας, ενώ στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Άρτας.
Μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός θα αναφερθεί στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, αλλά και σε θέματα της ταχέως αναπτυσσόμενης Ηπείρου. Σε ότι αφορά την αναμενόμενη επίσκεψη του και στους άλλους δυο Νομούς της, στα Γιάννινα δηλαδή και στη Θεσπρωτία, ακόμα δεν υπάρχει καμιά επιβεβαιωμένη πληροφορία, για το πότε θα γίνει η επίσκεψη αυτή (μάλλον περί τα τέλη Μαΐου), η οποία όμως θα συνδυαστεί και με την επιθεώρηση τμημάτων της Εγνατίας.
.