Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

Έπαθλα σε πρωτεύσαντες μαθητές θα απονείμει κλιμάκιο της ΠΣΕ


.

Στα Γιάννινα και την Θεσπρωτία θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο κλιμάκιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αποτελούμενο από τον Πρόεδρό της κ. Κώστα Αλεξίου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιπποκράτη Κατσένη, ως εκπροσώπους ταυτόχρονα και του ιδρύματος «Μόρφωσις Νεολαίας» μαζί με το παλαιό στέλεχος της ΠΣΕ και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος κ. Λάμπρο Δρόσο, προκειμένου να αποδώσει στους πρωτεύσαντες μαθητές των παραμεθορίων σχολείων των περιοχών αυτών, στους Φιλιάτες και Καλπάκι αντίστοιχα, τις σχετικές διακρίσεις και χρηματικά έπαθλα εκ μέρους του Ιδρύματος.
Κατά την διαδρομή το κλιμάκιο της ΠΣΕ θα έχει συνάντηση σήμερα το μεσημέρι στην Πρέβεζα με το νομάρχη κ. Βασίλη Ιωάννου, προκειμένου να διασφαλίσουν την καλύτερη διεξαγωγή ημερίδας στην Αθήνα σχετικής με το σοβαρό ζήτημα της ζωής του Αμβρακικού, η οποία προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Επίσης σήμερα το βράδυ στην Πέρδικα Θεσπρωτίας με τους Τοπικούς Φορείς, την Νομαρχία, την Τ.Ε.Δ.Κ., που προσκλήθηκαν να πάρουν μέρος σε δείπνο εργασίας, θα επιδιωχθεί η αρτιότερη συγκρότηση και διαδικασία ημερίδας σχετικής με την πλέον πρόσφορη πορεία διέλευσης αγωγού φυσικού αερίου από την περιοχή, ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον προσεχή Νοέμβριο.