Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

«Αλωνίζει» στο Δήμο Φιλιατών ο Σπύρος Παππάς


Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την δραστηριότητα του Σπύρου Παππά στο δήμο Φιλιατών.

Αρκετοί τώρα κάνουν λόγο για παραλαβή ανύπαρκτων έργων, για «θολά» τεχνικά προγράμματα που η ασάφεια επιτρέπει κάθε είδους αυθαιρεσία.
Οι παράνομες αμμοχαλικοληψίες στη κατασκευή των δρόμων έγιναν με την κάλυψη υψηλά ιστάμενων προσώπων στη Δημόσια Διοίκηση, υποστηρίζουν γνώστες των χωματουργικών εργασιών.
Στην προσπάθεια να μετριάσει τη δημόσια κατακραυγή ο Σπύρος Παππάς υποστηρίζει ότι υπάρχει σχέδιο(;) για την πολιτική του εξόντωση και προσπαθεί να μοιράσει τις ευθύνες στο δήμαρχο Φιλιατών και στον νομάρχη Θεσπρωτίας.
Είναι γεγονός, ότι, και οι δυο αιρετοί άρχοντες έχουν δείξει μια «περίεργη» ανοχή στις «υπερβάσεις» του Ξεχωρίτη μηχανικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπύρος Παππάς θορυβημένος από τις αποκαλύψεις αναζητά «συμπαράσταση» από «παράγοντες» στην Αθήνα, οι οποίοι πλέον δεν είναι διατεθειμένοι να του την παράσχουν φοβούμενοι πιθανή εμπλοκή στο Μαφιόζικο κύκλωμα των εργολάβων που απασχολεί αυτόν το καιρό τα ΜΜΕ.
«Παλαίμαχος» στην τοπική αυτοδιοίκηση υποστηρίζει με βεβαιότητα ότι: «η περίπτωση Παππά είναι η κορυφή του παγόβουνου ενός συστήματος διαπλοκής και διαφθοράς που διαπερνά όλους τους πολιτικούς χώρους στη Θεσπρωτία».