Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Επί ξύλου κρεμάμενοι πλέον οι σκανδαλιάρηδες της ΝΔ


«Έσπασαν» τα τηλέφωνα χθες οι …ενδιαφερόμενοι μετά την δήλωση του Σαμαρά ότι αρχίζει «αυτοκάθαρση». «Μήπως εννοεί εμένα» ρωτούσαν πρώην σκανδαλιάρηδες, ή απλώς ανίκανοι, υπουργοί, υφυπουργοί και γραμματείς.
Μιλάμε για «Αϊνστάιν». Αντί να εξαφανισθούν και να λουφάξουν στις πολυτελείς βίλες τους και στα νησιά τους, για να μην τους πάρει κανένα ξώφαλτσο, δήλωναν παρουσία τηλεφωνώντας στην Ρηγίλλης.
Κι εκείνος ο Σαμαράς βρε παιδί μου. Πολύ ανεβασμένο τον βλέπω τελευταία. Αφού μέχρι την γραβάτα έβγαλε και χαλάρωσε. Έτσι, αντί να πάρει τον πυροσβεστήρα έριξε κι άλλο λάδι στην φωτιά δίνοντας εντολή να διαρρεύσει η εξής δήλωσή του:
«Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για την αυτοκάθαρση και έθεσε το γενικό πολιτικό πλαίσιο. Από εκεί και πέρα, ο κ. Σαμαράς θα εξειδικεύσει όποτε εκείνος θεωρεί ότι είναι επιβεβλημένο» τόνιζαν υψηλόβαθμες κομματικές πηγές.
Με άλλα λόγια, «όποιος την κάνει πρώτος/η θα τον φάει η μαρμάγκα…»
Ποιος θα είναι ο πρώτος/η δεν γνωρίζω να σας πω.
Άλλωστε μπορεί να μην χρειαστούν καν διαγραφές και αποπομπές. Επειδή αν η Νέα Δημοκρατία γίνει Νέα Νέα Δημοκρατία, αυτό που θα χρειαστεί θα είναι να μην γίνουν απλώς δεκτοί στο νέο κόμμα όσοι πλήγωσαν διαχρονικά την παράταξη….

Ημεροδήκτης

http://www.antinews.gr/?p=37749