Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Α. Μπέζας: Δεν υπάρχουν περιθώρια χαμένης ψήφου





Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα, συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας με διευρυμένη σύνθεση για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα. Στην παρέμβασή του ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Μπέζας μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Η καταγγελία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης -που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί του- την οποία υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην περιθωριοποίηση της Ελλάδας στην Ευρώπη, στην έξοδο της χώρας από το ευρώ και στην επιστροφή στην υποτιμημένη δραχμή, γεγονός που ισοδυναμεί με εθνική καταστροφή.

Η εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου δεν αποτελεί επομένως τη σύγκρουση δύο κομμάτων που έχουν απλά διαφορετικές πολιτικές θέσεις. Αποτελεί τη σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων. Εμείς, που μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας, βρισκόμαστε απέναντι σε ένα ετερόκλητο συνονθύλευμα αριστερών και ακροδεξιών «κινημάτων» που δημαγωγούν και χαϊδεύουν τα αφτιά των απογοητευμένων πολιτών. Εμείς, που πιστεύουμε στην παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη που αλλάζει και στην επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ώστε να υπάρξουν μέτρα ανάκαμψης και ανάπτυξης που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, βρισκόμαστε απέναντι στον κρατισμό, τον λαϊκισμό και την ανέξοδη παροχολογία, απέναντι δηλαδή στο παλιό που αντιστέκεται.
Δεν υπάρχουν πια περιθώρια χαμένης ψήφου. Πρέπει να φέρουμε κοντά μας, στο μεγάλο πατριωτικό, ευρωπαϊκό και φιλελεύθερο μέτωπο των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, όλους αυτούς που αγαπούν την πατρίδα και που από απογοήτευση, οργή, απόγνωση ή συνειδητή επιλογή δεν ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία.
Το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, με τις 18 ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις που παρουσίασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, προσφέρει την ελπίδα για να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να αλλάξουμε όλα όσα πλέον δεν αντέχουμε».