Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Η ΝΟ.Δ.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΣΤΗΡΙΖΕΙ" ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, στις οποίες η Ελλάδα δίνει μάχη επιβίωσης, είναι αναγκαίο όλοι οι Έλληνες να σταθούμε πλάι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση. Κανείς σήμερα, δε μπορεί να αγνοήσει την δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα. Ενεργοποιώντας όμως καθένας την ατομική του συνείδηση, μπορούμε να μετατρέψουμε την κοινωνική αλληλεγγύη σε δύναμη στήριξης όσων συμπολιτών μας περνάνε δύσκολα.

Για το λόγο αυτό, η Νέα Δημοκρατία σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ξεκίνησε την κοινωνική πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ». Ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, τις οποίες αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε με συνέπεια το επόμενο διάστημα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε βασισμένοι στις δικές μας δυνάμεις.
Πρώτος στόχος μας είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ειδών ρουχισμού, προκειμένου να τα παραδώσουμε προς διάθεση στην Εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Η Δράση Συλλογής Ρουχισμού πραγματοποιείται σε όλη τη χώρα από τις 11 Οκτωβρίου.
Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων σας καλούμε να μετουσιώσουμε την αλληλεγγύη σε πράξη, προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους πάσχοντες συμπολίτες μας.
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 μπροστά στην Παλαιά Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία.

thesprotia-news