Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΔΑΠΟΙ
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο κλοπές από οικίες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, στα χωριά Παλαμπά και Κοκκινιά των Φιλιατών Θεσπρωτίας, οι οποίες έγιναν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ως δράστες των παραπάνω κλοπών ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί Ρομά (δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 28 ετών και μία 38χρονη γυναίκα), οι οποίοι προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών και αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 38χρονη γυναίκα το πρωί της 04-05-2013 στο χωριό Παλαμπά Θεσπρωτίας, αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από οικία 71χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των (18.500) ευρώ και δύο βιβλιάρια Τραπεζών.
Επίσης, προέκυψε εμπλοκή του 27χρονου και του 28χρονου στην κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης και της εισόδου από ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι 78χρονου ημεδαπού, που έγινε το πρωί της 13-05-2013 στο χωριό Κοκκινιά Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των (8.500) ευρώ.
Οι έρευνες για τη συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.