Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.

Γράφει ο Πάνος Ντάτσης

Η Αναπτυξιακή Προοπτική και η Κοινωνική Συνοχή του Δήμου Φιλιατών δεν μπορεί να προωθηθεί με υλικά και νοοτροπίες του χθες .
Δεν μηδενίζετε το έργο κανενός συμπολίτη, όλοι έχουμε προσφέρει, ο καθένας με το δικό του τρόπο, αλλά όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Απαιτούνται νέες αντιλήψεις, σύγχρονες προτάσεις και απαλλαγή από τις καθεστωτικές νοοτροπίες. Απαιτούνται δε συμμαχίες με κοινωνικό περιεχόμενο και ενεργοποίηση πολιτών ανεξαρτήτως πολιτικής

Μια νέα Δημοτική Αρχή που προτείνουμε, έχει ως προτεραιότητα την οικονομική αυτοτέλεια του Δήμου μας στα πλαίσια μιας ορθολογικής και λειτουργικής διαχείρισης, την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την κοινωνική πολιτική, την βελτίωση της ποιότητας της προσφοράς υπηρεσιών προς τον πολίτη (βέλτιστη ποιότητα), την ενθάρρυνση της συμμετοχής του Δημότη στις τοπικές αποφάσεις και δραστηριότητες.

Τα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά από τους συμπολίτες μας είναι ενθαρρυντικά για μένα αλλά και το εγχείρημά μου.

Σύντομα θα δημοσιοποιήσω στους συμπολίτες μας την τελική μου απόφαση, βρίσκομαι πολύ κοντά στο ¨ Ναι ¨ στην κάθοδό μου ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος όλων των Συμπολιτών μου, στον Δήμο μας, χωρίς κομματικές και παραταξιακές εξαρτήσεις.
ΠΑΝΟΣ ΝΤΑΤΣΗΣ