Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Αστυνομικό δελτίο


Αλλοδαπό, που διέρρηξε το παγκάρι του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας και αφαίρεσε 159 ευρώ, συνέλαβαν άνδρες της Αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.
Στην Πλαταριά του δήμου Συβότων Θεσπρωτίας, άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν άπρακτοι.
.
Συλλήψεις λαθρομεταναστών
Στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτίας, αστυνομικοί εντόπισαν επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να ελέγξουν. Σε σήμα στάσης για έλεγχο, ο Αλβανός οδηγός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Στο Πανόραμα Ηγουμενίτσας ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και μαζί με συνεργάτη συμπατριώτη του το εγκατέλειψαν, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν επτά Αλβανοί λαθρομετανάστες, τους οποίους μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ το αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Επίσης, στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη ένας Αλβανός γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας με επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, τέσσερις συμπατριώτες του λαθρομετανάστες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.