Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Ένας σαλτιμπάγκος με «Τόλμη» & «Αλεξικέραυνα»


Από το http://mathealitheies.blogspot.com

Ένας σαλτιμπάγκος που βρίζει, λοιδορεί, «απειλεί στο όνομα της μέγιστης δημοσιογραφικής αποκάλυψης», διαστρεβλώνει γεγονότα, ορίζει την αλήθεια με τους δικούς του όρους, αγνοεί τα πραγματικά γεγονότα και ελπίζει ματαίως πως μια ζωή θα επιβιώνει, μιας και οι συμπολίτες του είναι κατώτερου νοητικού επιπέδου.

Θα σας το πούμε ευθαρσώς κ. Αναστασίου, ξέρετε τι αποκαλύπτουν ο βίος και η πολιτεία σας; Τίποτε περισσότερο από έναν ευκαιριακό σαλτιμπάγκο.Έναν σαλτιμπάγκο που χρησιμοποιεί ως «Αλεξικέραυνό» του, κάθε είδους εκβιασμούς, προς πάσα κατεύθυνση. Από πού να αρχίσουμε; Από τον Αλέκο Παπαδόπουλο, ή από τον Αντώνη Μπέζα για τον οποίο τρέφετε τελευταίως «ιδιαίτερη συμπάθεια»;

Όμως τόσο και ο νυν δήμαρχος Ηγουμενίτσας, όσο και οι πρώην Θωμάς Πάντος και Ανδρέας Νταής, υπήρξαν επίσης γνωστά θύματα της εκβιαστικής σας μανίας. Όμως δε φταίτε εσείς κ. Αναστασίου. Το πολιτικό σύστημα που σας ανέθρεψε και σας ανέχτηκε τόσα χρόνια, φταίει για την ύπαρξη του είδους σας. Οι πολιτικοί ταγοί του τόπου σας, είναι εκείνοι που θέριεψαν την όρεξή σας ανεχόμενοι καταπατήσεις δημοσίων κτημάτων, πολεοδομικές παραβάσεις, παραβάσεις τις δασικής νομοθεσίας, και ποιος ξέρει και τι άλλες παραβάσεις σας. Δικό τους είναι το σφάλμα. Εσείς τη δουλειά σας κάνετε, όσο το «Αλεξικέραυνό» σας πιστεύετε ότι ακόμα λειτουργεί.

Ο φτηνός εκβιασμός, σας έθρεφε τόσα χρόνια και στο όνομά του έχετε επιλέξει να καταλύσετε κάθε παράμετρο της δημοσιογραφικής αλήθειας. Σας πήραμε χαμπάρι κ. «Τόλμη». Τον μάθαμε και τον βίο σας και την πολιτεία σας.

Αλήθεια, οι «ιδεολογικοί σας φίλοι», οι νεοδημοκράτες του νομού σας, τι λένε που ακόμα περιμένουν να επιστρέψετε τις ραδιοφωνικές κονσόλες του τότε γαλάζιου ραδιοφωνικού σταθμού; Αυτές που τις πήρατε από το «κόμμα σας» (αν και το μόνο κόμμα που εσείς πιστεύετε είναι το χρήμα) και φτιάξατε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό. Δικό τους είναι και πάλι στο σφάλμα. Αυτοί φταίνε που συνεχίζουν να σας «ταΐζουν», θεριεύοντας την ακόρεστη όρεξή σας.

Να σας χαίρονται…