Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του Νομάρχη Θεσπρωτίας στη Βουλή


Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας περιφέρονταν από γραφείο σε γραφείο διατυπώνοντας διάφορες κατηγορίες σε βάρος του Νομάρχη της περιοχής κι άλλων παραγόντων και το θέμα είχε ξεχαστεί.

Να όμως που το θύμισε, και μάλιστα στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης υιοθέτησε πλήρως τις καταγγελίες του προέδρου της ΝΟΔΕ και μίλησε με αρκετά απαξιωτικό τρόπο για το Νομάρχη, εγκαλώντας τον Υπουργό Εσωτερικών για το γεγονός ότι δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα μέχρι σήμερα.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε:«Κύριε Υπουργέ, που όλοι σεβόμαστε το έργο σας ως Καθηγητού, έρχεται ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας, ο δικός σας άνθρωπος -εγώ τον θυμάμαι οκτώ χρόνια Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και μετά τον θυμάμαι δέκα χρόνια συνεχή Πρόεδρο της ΝΟΔΕ- και σας καταγγέλλει ότι κλέβει ο νομάρχης. Και σας στέλνει έγγραφα. Κι εσείς απαντάτε «πηγαίνετε στον εισαγγελέα», τη φράση που ακούγαμε από τον Σημίτη και ανατριχιάζαμε και φωνάζαμε όλοι μαζί «δεν μπορεί να είναι αυτή η επωδός».
Σας λέει, λοιπόν, ότι τα πιάνει και σας κάνει έγγραφο, το οποίο καταθέτω εδώ, αυτό το έγγραφο και του απαντάτε εσείς «αν έχεις στοιχεία, πήγαινε στον Εισαγγελέα ή πήγαινε στον Περιφερειάρχη να τον ελέγξει διοικητικά». (Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης καταθέτει για τα Πρακτικά τα προαναφερθέντα έγγραφα, τα οποία βρίσκονται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)
Επιτέλους! Σας λέει για σκάνδαλα, σας λέει ότι κλέβουν και κλέβουν σε όλα τα επίπεδα! Σε όλα τα επίπεδα κλέβουν! Επιτέλους, θα καταλάβετε ότι αυτό ζημιώνει τον πολιτικό κόσμο, ζημιώνει την παράταξη και ότι η παράταξη είναι πλέον δύο κόμματα και αυτομάτως βρεχόμαστε κι εμείς από τα ανομήματα, τα οποία εσείς δεν δύνασθε να βγάλετε στη δικαιοσύνη;»...

epirus post