Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τις ευροεκλογές στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας


Η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Θεσπρωτία και η τοπική οργάνωση Φιλιατών, διοργάνωσαν χθες στους Φιλιάτες ανοιχτή πολιτική-συζήτηση ομιλία στην Κεντρική Πλατεία της Θεσπρωτικής κωμόπολης.

Ομιλητές ήταν οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Μαριλένα Κοπά και Άννυ Ποδηματά. Στην ομιλία τους, τόσο η κ. Κοπά, όσο και η κ. Ποδηματά, επεσήμαναν ότι οι Ευρωεκλογές είναι κρίσιμες και καθοριστικές για την Ελλάδα, γιατί μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές, πολιτικές αλλαγές που θα επιφέρουν μεταβολές στην ζωή των Ελλήνων πολιτών, καθώς αλλάζοντας οι πολιτικοί συσχετισμοί μπορούν να φέρουν μεταβολές που να επηρεάσουν άμεσα την καθημερινή ζωή των Ελλήνων, μεταβολές με τις οποίες να γίνει μια νέα αρχή στην οικονομία, στους θεσμούς και στην σχέση πολίτη και πολιτικής.
πηγή: epirusgate
.
Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ , τόσο ο γραμματέας της νομαρχιακής Σπύρος Πανταζής όσο και η γραμματέας της τοπικής Φιλιατών Άννα Διαμάντη δεν θα πρέπει να νοιώθουν και τόσο «δικαιωμένοι» για την «συσπείρωση» στην επαρχία Φιλιατών.
(μετά βίας στη φωτογραφία διακρίνονται δυο- τρεις Φιλιαταίοι.)