Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Ομιλία του Γ. Ραγκούση στην Ηγουμενίτσα



Διαβάζουμε από το epirusgate:

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Γ. Ραγκούση στην Ηγουμενίτσα

Ιδιαίτερα μαζική και πολύ μαχητική ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα το μεσημέρι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, με ομιλητή τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος κ. Γιάννη Ραγκούση. Η αίθουσα του ξενοδοχείου «Αντζέλικα», στην κυριολεξία αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε, δεν υπήρχε άδειο κάθισμα και πολλοί στέκονταν όρθιοι! Ο κόσμος παρακολούθησε με πολύ προσοχή την ομιλία του κ. Ραγκούση, ο οποίος για μια ακόμη φορά επανέλαβε πως οι επερχόμενες ευροεκλογές θα είναι ένα «ξέσπασμα» των πολιτών κατά της κυβερνητικής πολιτικής των σκανδάλων. Στην κατάμεστη αίθουσα, βρέθηκαν αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων ο γραμματέας της Π.Ε. κ. Λάμπρου, το μέλος τoυ Ε.Σ κ. Σπυρόπουλος και ο κ. Χρήστος Κατσούρας.

Απ΄ ότι διακρίνουμε, όλο το άγχος του ρεπόρτερ εστιάζεται στο πώς θα «βγάλει» τη συγκέντρωση επιτυχημένη. Μόνο μια σειρά αφιερώνει στα λεγόμενα του γραμματέα του Πασοκ.
Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία του γραμματέα της νομαρχιακής του Πάσοκ.
Κατάφερε, στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στη πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας, να «συγκινήσει» από έναν ολόκληρο Νομό ...184 άτομα. (Σε καφετέρια να έκανε την συγκέντρωση περισσότερο κόσμο θα είχε. )
Σε ότι αφορά εκείνο το «πολύ μαχητική εκδήλωση», η έκφραση στα πρόσωπα της φωτογραφίας δίνει την απάντηση.