Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα για νέους 18 έως 30 ετών


Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με Ιστιοπλοϊκούς και Ναυτικούς Ομίλους της χώρα υλοποιεί για μια ακόμη χρονιά το πρόγραμμα «Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα».

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο και προσφέρει την ευκαιρία σε 3000 νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους γνωρίζοντας τις ελληνικές θαλάσσιες ομορφιές, ενώ παράλληλα θα εκπαιδευτούν σε βασικές αρχές ιστιοπλοΐας, ναυσιπλοΐας, μετεωρολογίας καθώς επίσης και ναυαγοσωστικής και διάσωσης.
Το κόστος συμμετοχής των νέων στο πρόγραμμα καθορίσθηκε και φέτος στο ποσό των 50 ευρώ. Οι νέοι και οι νέες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής – υπεύθυνη δήλωση που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (www.neagenia.gr) στο τμήμα . Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου.
• Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.neagenia.gr και στα τηλέφωνα 2102599480, 2102599466 (Διεύθυνση Κοινωνικής Συμμετοχής –τμήμα Εναλλακτικού Τουρισμού).