Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Στη Στουτγάρδη θα γίνει το Γ΄ ΑΝΤΑΜΩΜΑ Ηπειρωτών Ευρώπης


Για τις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας που θα γίνουν μέχρι το τέλος του έτους αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης στη συνεδρίασή του, στις 14.06.2009, στη Φραγκφούρτη.


Το Γ΄ ΑΝΤΑΜΩΜΑ Ηπειρωτών Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Στουτγάρδη στις 24/25 Οκτωβρίου 2009. Θα γίνει σε συνεργασία με την Ηπειρωτική Αδελφότητα Στουτγάρδης και θα είναι αφιερωμένο στα 30 χρόνια από την ίδρυση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, καθώς και στα 35 χρόνια της Ηπειρωτικής Αδελφότητας Στουτγάρδης. Μέλη της Ηπειρωτικής Αδελφότητας Στουτγάρδης ήταν, που αποφάσισαν να ιδρύσουν την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία (τότε) Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει, εκτός της παρουσίασης των χορευτικών και μια ιστορική αναδρομή των επιτευγμάτων της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης καθώς και των Ηπειρωτικών Συλλόγων/Αδελφοτήτων Ευρώπης.

Η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων θα είναι αφιερωμένη στη Νεολαία και θα πραγματοποιηθεί το Β΄ Συνέδριο Ηπειρωτικής Νεολαίας Ευρώπης.

Η Γενική Συνέλευση, με τις προβλεπόμενες από το καταστατικό αρχαιρεσίες, θα γίνει στη Φραγκφούρτη την Κυριακή, 13.12.2009.

Τέλος κατά τη συνεδρίαση αυτή εγκρίθηκαν και οι αιτήσεις των νέων που θα λάβουν μέρος στο Πρόγραμμα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού στα Γιάννενα.