Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Λύκοι


«Εμφανίστηκαν ξανά οι γνωστές -άγνωστες αγέλες(!) λύκων τις οποίες αγέλες απελευθέρωσαν (από τα δεσμά τους)"οι ψευτοοικολόγοι" που τα κονομάνε από τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις(;;;!!!)

Τις παραπάνω πληροφορίες (για την απελευθέρωση και την κονόμα), τις έχει η εφημερίδα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ στην 3η σελίδα του φύλλου αρ. 82 Ιούνιος 2009.
Μήπως ο εισαγγελέας Θεσπρωτίας θα πρέπει να καλέσει επισήμως τον συντάκτη του άρθρουνα του παραδώσει τις πολύτιμες αυτές πληροφορίεςώστε να εξαρθρωθεί επιτέλους αυτή η περίφημη σπείρα τωνοικολόγων, οι οποίοι με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις εκτρέφουν σε μυστικές βάσεις λύκους (και φίδια και σαλιγκάρια κι ότι ζουζουλικό τραβάει ο νους σας!) και μετά, χωρίς να τους αντιληφθούν: η αστυνομία, οι συνοριοφύλακες, οι θηροφύλακες, απελευθερώνουν τους λύκους στα βουνά και στα λαγγάδια; (Και μιλάμε για αγέλες κι όχι για ένα δυο ψωροκομμάτια...)
Ο συντάκτης (ο οποίος απειλεί ότι θα...επανέλθει) σίγουρα θα έχει στα χέρια του ατράνταχτες αποδείξεις, φωτογραφίες, βίντεο, τιμολόγια, τις σχετικές προκηρύξεις της Ευρωπαϊκής κοινότητας για τις επιδοτήσεις της εκτροφής λύκωνκλπ κλπ.
Άρα η δουλειά των διωκτικών αρχών θα είναι εύκοληκαι χάρη στην προσφορά του οι κτηνοτρόφοι της Θεσπρωτίας αλλά και όλης της Ελλάδας θα νοιώσουν ασφαλείς!
Θα είναι μια τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία, γιατί πουθενά μέχρι σήμερα δεν ανακαλύφτηκε εκτροφείο λύκων, ούτε συνελήφθησαν οι δράστες ώστε να αποδειχτεί ότι είναι οικολόγοι, περιβαλλοντολόγοι, απουσιολόγοι,ή γαστρεντερολόγοι.»
labastia