Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Μισός τόνος χασίς κατασχέθηκε μέσα σε μια εβδομάδα στη Θεσπρωτία


Η μία μετά την άλλη έρχονται οι επιτυχίες για την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, αφού για δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα προχώρησαν στην κατάσχεση μιας από τις μεγαλύτερες ποσότητες χασίς που διακινήθηκε στην περιοχή.

Νωρίς το πρωί άνδρες της Δίωξης, εντόπισαν δύο αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και ένα κλειστού τύπου να κινούνται στην περιοχή της Σαγιάδας.
Ο έλεγχος που έκαναν αποδείχθηκε άκρως αποδοτικός, καθώς τα δύο οχήματα μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, σε διάφορες συσκευασίες, 333 συνολικά κιλά χασίς.
Τρεις Αλβανοί, που είχαν παραλάβει την τεράστια ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, από περιοχή κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο, για να την μεταφέρουν στην Αθήνα, συνελήφθησαν, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Επίσης ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Πέμπτη στις δώδεκα το μεσημέρι, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας Γιώργο Χήτα, ο οποίος με την δουλειά του και την μεθοδικότητα που τον διακρίνει, έχει μεγάλο μέρος στις επιτυχίες αυτές, ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η αναδιάρθρωση που έγινε σχετικά πρόσφατα στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και η ανάληψη καθηκόντων από το νέο διοικητή.
Να σημειωθεί ότι πριν από μία βδομάδα η Δίωξη είχε κατασχέσει άλλα 234 κιλά χασίς, ενώ είχε προχωρήσει στην σύλληψη τριών ατόμων στην Θεσπρωτία και στην Αττική όπου θα γίνονταν η παράδοση των ναρκωτικών.