Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2009

Μήνυμα Αντώνη Μπέζα


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που μου δώσατε και το δικαίωμα να σας εκπροσωπήσω σε τρεις κοινοβουλευτικές θητείες. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους με στήριξαν και σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ήταν τιμή για εμένα να αγωνιστώ για το καλό του τόπου, στη Βουλή και την Κυβέρνηση.
Μας δένουν κοινοί αγώνες που έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας.
Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου υπήρξε ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Σε όλους εμάς που υπηρετήσαμε την πατρίδα από θέση ευθύνης και σε όσους καλούνται να αναλάβουν τη διακυβέρνηση.
Ως Νέα Δημοκρατία παίρνουμε το μήνυμα της κοινωνίας και κοιτάμε στο μέλλον. Κάνουμε την αυτοκριτική μας με γνώμονα ότι είμαστε μια ιστορική παράταξη με σπουδαία συνεισφορά στον τόπο. Παραμένουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι προς αυτή την κατεύθυνση.
Ως στέλεχος του κόμματος συνεχίζω να υπηρετώ αξίες, οράματα και πολιτικές. Μετά τη γενναία απόφαση του Προέδρου του κόμματος Κώστα Καραμανλή, τάσσομαι στο πλευρό του απλού ψηφοφόρου της ΝΔ, του αγωνιστή Νεοδημοκράτη. Συμμετέχοντας στην προσπάθεια να βγει η παράταξη δυνατή και αποφασισμένη.
Ως Θεσπρωτός παραμένω σε θέση μάχης. Παρών σε κάθε προσπάθεια για να στηριχθεί η ανάπτυξη του τόπου μου. Έτοιμος να υπερασπιστώ με σθένος το έργο που εμείς ξεκινήσαμε και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν.
Στη νέα Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εύχομαι καλή επιτυχία. Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την πατρίδα μας, ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ελληνικού λαού.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου
Αντώνης Μπέζας