Το 6ο Συμπόσιό της διοργανώνει η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ., στο Εστιατόριο του Ξενοδοχείου "Το Μπουραζάνι", στο Μπουραζάνι Κόνιτσας.
Θέμα του Συμποσίου θα είναι η «Δημιουργική Μαγειρική με Κυνήγι». Σεφ θα είναι ο διάσημος Executive Σεφ Νίκος Φωτιάδης, ο οποίος θα ξεναγήσει τους συμμετέχοντες σε πρωτόγνωρα πιάτα παρασκευασμένα με ελάφι, αγριοπρόβατο και αγριογούρουνο.
• Να σημειωθεί ότι για τους συμμετέχοντες στο Συμπόσιο, υπάρχει η δυνατότητα διαμονής για το διήμερο Παρασκευής 18 και Σαββάτου, 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο, ενώ προσφέρονται παράλληλες δραστηριότητες όπως ξενάγηση στο Περιβαλλοντικό Πάρκο και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας καθώς και περίπατοι στην ευρύτερη περιοχή.
Θέμα του Συμποσίου θα είναι η «Δημιουργική Μαγειρική με Κυνήγι». Σεφ θα είναι ο διάσημος Executive Σεφ Νίκος Φωτιάδης, ο οποίος θα ξεναγήσει τους συμμετέχοντες σε πρωτόγνωρα πιάτα παρασκευασμένα με ελάφι, αγριοπρόβατο και αγριογούρουνο.
• Να σημειωθεί ότι για τους συμμετέχοντες στο Συμπόσιο, υπάρχει η δυνατότητα διαμονής για το διήμερο Παρασκευής 18 και Σαββάτου, 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο, ενώ προσφέρονται παράλληλες δραστηριότητες όπως ξενάγηση στο Περιβαλλοντικό Πάρκο και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας καθώς και περίπατοι στην ευρύτερη περιοχή.