Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

«Ανακύκλωση» γεροντοκρατίας στην Πανηπειρωτική Ελλάδος!

Του ΜΠΑΜΠΗ ΑΡΤΙΝΟΥ

Προς εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στις 29 Μαρτίου, οδεύει η κορυφαία οργάνωση της αποδημίας μας, Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.
Αν και ακόμη δεν έχουν συγκροτηθεί τα ψηφοδέλτια των τριών παρατάξεων απ΄ ό,τι έχει γίνει γνωστό έως τώρα, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία, σχεδόν, ανανέωση στα πρόσωπα που θα τα απαρτίζουν.
Και τούτο γιατί σ΄αυτά που ακούγονται, καθώς και στους επικεφαλής των ψηφοδελτίων κυριαρχούν και πάλι τα ίδια και τα ίδια, τα οποία επί μακρόν εκλέγονται, αλλά τίποτα δεν προσφέρουν από την επομένη στη διοίκηση και το έργο της αποδημίας, την οποία εκλήθησαν να υπηρετήσουν.

Σ΄ αυτά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγκαταλέγονται υποψήφιοι, μέλη της απερχόμενης διοίκησης, οι οποίοι δεν προσήλθαν ν΄ασκήσουν τα καθήκοντά τους για περισσότερο από το ένα τρίτον της χρονικής διάρκειας της θητείας τους. Κι ενώ δεν ασκούν τις υποχρεώσεις τους, επικαλούμενοι διάφορες γελοίες δικαιολογίες, εμφανίζονται σε κάποιες εκδηλώσεις είτε για να… βραβευτούν, είτε για να… φωτογραφηθούν!
Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να πάει μπροστά η Πανηπειρωτική με τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα, αλλά την απαξιώνουν και κλείνουν την πόρτα σε νέους ανθρώπους, βάζοντας εμπόδια στην ανανέωση και συνέχεια της Συνομοσπονδίας μας;

http://www.proinoslogos.gr/pn/index.php?module=pagesetter&func=viewpub&tid=13&pid=2421