Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε


Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Ελευθέριο Δημητρίου και το Προεδρείο του Παγκυπρίου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών είχε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαράς στο περιθώριο της πρόσφατης επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο μετά από πρόσκληση του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Ελευθέριος Δημητρίου εξέφρασε τη χαρά των Βορειοηπειρωτών, οι οποίοι έχουν βρει φιλόξενο καταφύγιο στην Κύπρο, τόσο για την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στη Μεγαλόνησο όσο και για το συνεχές προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα μεγάλα εθνικά μας θέματα, μεταξύ των οποίων το Κυπριακό και το Βορειοηπειρωτικό.

Εκφράζοντας τα αισθήματα εκτίμησης και ευγνωμοσύνης του Συνδέσμου για την αλληλεγγύη του κ. Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας προς τον Κυπριακό και τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, του επέδωσε συμβολικό δώρο που απεικονίζει την τριήρη της Κερύνειας.

Ο κ. Σαμαράς από την πλευρά του εξέφρασε τη συγκίνησή του και τις ευχαριστίες του για το δώρο και τη θερμή υποδοχή καθώς επίσης και την αμέριστη συμπαράσταση του ιδίου και της Νέας Δημοκρατίας στον Ελληνισμό της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου που αγωνίζονται για την αποκατάσταση δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρατέθηκε προς τιμή του, ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε από τον κ. Δημητρίου για το έργο και τις δραστηριότητες της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης καθώς επίσης και για θέματα που αφορούν στο Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια για την προώθηση των στόχων της Ομοσπονδίας και την επίλυση των όποιων προβλημάτων.

www.ipiros.gr