Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Προσχώρησαν στην ΝΔ Βορίδης και Γεωργιάδης
Στη ΝΔ προσχώρησαν σήμερα οι διαγραφέντες από το ΛΑΟΣ βουλευτές, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης. Οι κ. Βορίδης και Γεωργιάδης έφτασαν λίγο πριν από τις 11 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επί της Λεωφόρου Συγγρού.
Στις κρίσιμες στιγμές για την χώρα και στην “ανάγκη” να υπάρξει ένα μεγάλο σταθερό κόμμα αναφέρθηκαν οι κ.κ. Μάκης Βορίδης και ‘Αδωνις Γεωργιάδης, μετά την συνάντηση που είχαν με τον Αντώνη Σαμαρά για την προσχώρησή τους στη ΝΔ.“Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα μείνει μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης. Η Ελλάδα χρειάζεται μία στιβαρή ηγεσία που θα δώσει ξανά ελπίδα στον τόπο. Η μόνο οργρανωμένη παράταξη είναι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά που εκφράζει την ελπίδα να μην γίνει η Ελλάδα Συρία”, δήλωσε ο Αδ. Γεωργιάδης.
Ο Μάκης Βορίδης, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Αυτές τις στιγμές που είναι εξαιρετικά κρίσιμες αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι μία αξιόπιστη μεγάλη πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη που όχι μόνο θα μπορεί, από τη μία να σταθεί με αξιοπιστία απέναντι στους δανειστές και από την άλλη να εγγυηθεί στους πολίτες ότι η Ανάπτυξη θα έλθει. Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε δύσκολες αποφάσεις, αισθάνομαι ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του”.
Δήλωση έκανε και ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κ. Κώστας Τασούλας, ο ο οποίος ανέφερε ότι “σε αυτές τις οριακές στιγμές για τον τόπο υπάρχει ελπίδα, είναι η ΝΔ η μόνη φιλελεύθερη αστική και λαική παράταξη που εξασφαλίζει όχι μόνο την παραμονή στην ΕΕ αλλά και την ανοδική πορεία της χώρας. Σε ερώτηση για το αν πρέπει να επιστρέψουν οι 21 διαγραμμένοι απάντησε ότι “όλος ο ελληνικός λαός πρέπει να πλαισιώσει τη ΝΔ”.
Και τα δύο πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν από τις βουλευτικές τους έδρες.