Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

"Νέα εποχή στη ΝΔ"


«Η ΝΔ αλλάζει ριζοσπαστικά σε δομές, οργάνωση και στρατηγική», τόνισε μετά τη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του 8ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Αβραμόπουλος.
.
«Με την κοινωνία μπροστά, ξεκινάμε εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την πολιτική, το λαό μας και την πατρίδα μας», δήλωσε, αναφέροντας πως «η παράταξή μας ξαναγίνεται κυρίαρχη στην πολιτική και την κοινωνία και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης για το μέλλον».
Ο κ. Αβραμόπουλος είπε επίσης ότι το 8ο τακτικό συνέδριο συνιστά ιστορικό σταθμό στην πορεία της παράταξης, «σηματοδοτώντας, μέσα από στρατηγική ανασυγκρότησης, μια νέα εποχή».
Η ΝΔ, συνέχισε, ανακτά τη σχέση της με την κοινωνία, ανασυντάσσει τις δυνάμεις της, αναπτύσσεται στην ευρύτερη κεντροδεξιά και ανοίγει την πόρτα στα σύγχρονα ρεύματα της εποχής, επαγγελλόμενη τη νέα μεταπολίτευση.
«Τα 800.000 μέλη της, ενεργά στη νέα διαδικασία, διευρύνουν και εμβαθύνουν τη νέα διαδικασία, ανανεώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τις αντιλήψεις και την ιδεολογία που τη στηρίζουν», κατέληξε.