Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Στα μπουζούκια ανταλλάσει απόψεις η …αριστερή πτέρυγα του ΠαΣοΚ


Κάτι δεν πάει καλά σ` αυτό τον τόπο. Γνωρίζουμε ότι στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος υπάρχει μια …αριστερή πτέρυγα υπό τον κ.Γιώργο Παναγιωτακόπουλο. Το λεγόμενο «Βαθύ ΠαΣοΚ» !
Την δύναμή του και το εύρος του το έδειξε στην εκλογή του Γραμματέα του ΠαΣοΚ, όπου έλαβε 126 ψήφους έναντι των 180 του εκλεχτού του προέδρου κ. Ξυνίδη. Οι παρεμβάσεις τους ( στα λόγια πάντα) μέχρι στιγμής στα πολιτικά δρώμενα και στην πολιτική της κυβέρνησης επαλήθευαν την προσδιοριζόμενη έννοια ως …. «αριστερή πτέρυγα του ΠαΣοΚ»...

Αυτή λοιπόν η … «αριστερή πτέρυγα» του ΠαΣοΚ, την ώρα που ο Έλληνας πολίτης στενάζει κάτω από το βάρος των φόρων και των δυσβάσταχτων μέτρων της κυβέρνησης , φροντίζουν να συνεστιάζονται στα …μπουζούκια. Ναι! Την ώρα που η οικονομική κρίση και τα λάθη της κυβέρνησης έχουν φέρει την χώρα μας στα πρόθυρα της χρεοκοπίας η …αριστερή πτέρυγα του ΠαΣοΚ προσπαθεί να βρει λύσεις στον …Δ.Μητροπάνο και την Π. Ζήνα!
Την περασμένη Πέμπτη στην «Ιερά Οδό» όπου τραγουδούν οι παραπάνω, παρευρέθησαν…. 2.500 στελέχη, πολιτευτές και βουλευτές του ΠαΣΟΚ, καλεσμένοι του κ. Γιώργου Παναγιωτακόπουλου -όπως μαθαίνω- και της … «αριστερής πρωτοβουλίας». Προφανώς μέσα στα πλαίσια… ανταλλαγής απόψεων εν όψει Εθνικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαρτίου.
Μεταξύ δε των παρευρισκομένων και η …υπουργός Οικονομίας κα. Λούκα Κατσέλη!!! Όλα αυτά την ώρα που η χώρα …βρίσκεται προ της χρεοκοπίας σύμφωνα τις δηλώσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού !
Σκεφτείτε και να μην εκπροσωπούσαν την … «αριστερή πτέρυγα» του ΠαΣοΚ ΠΟΥ θα συνεστιάζονταν εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης!!!! O tempora! Ο mores!

http://www.politis-gr.com/?p=984