Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Διεγράφη ο Αριστοτέλης Παυλίδης από τη ΝΔ


Διεγράφη από τη ΝΔ με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας ο πρώην υπουργός Αιγαίου και πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Αριστοτέλης Παυλίδης. Η Επιτροπή συνήλθε υπό την προεδρία του προέδρου της Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν αιτήματος του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος παρέπεμψε τον κ. Παυλίδη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, "η Επιτροπή Δεοντολογίας ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται σε έγγραφο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος".
"Κατόπιν τούτου, με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή διαγράφει οριστικά τον τέως βουλευτή κ. Αριστοτέλη Παυλίδη από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας" προστίθεται. Την Τετάρτη πραγματοποιείται προσυνεδριακή διάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα όπου ήταν βουλευτής στο παρελθόν ο κ. Παυλίδης.
Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός Αιγαίου είχε εμπλακεί σε σκανδαλώδη υπόθεση που αφορά σε διαγωνισμούς για τα δρομολόγια των άγονων γραμμών της Δωδεκανήσου.